Karcher Magasnyomású mosó, melegvizes, hidegvizes, szennymaróval.
Karcher Biztonsági, Száraz, Nedves, Szőnyeg Porszívó
Belépés

Szőnyegtisztítási tippek

Padlószőnyeg fokozatos elkoszolódásukat megakadályozni nem tudjuk csak késleltetni lehet azzal, ha utcai cipővel nem lépünk rá. Még ilyen elővigyázatosság ellenére is különféle szennyeződések, foltok kerülhetnek a felületükre, és emellett a levegőben lévő por is állandóan szennyezi.

 

Ha nincs rendszeresen és megfelelően tisztítva a padlószőnyeg, könnyen allergiát válthat ki a benne lerakódott por. Tisztításuk tehát egy idő múlva szükségessé válik. A tisztításnál figyelembe kell venni a szőnyeg típusát, anyagát, és nem elhanyagolható a szennyeződés fajtája, mértéke, valamint a szőnyeg igénybevételének ideje sem. A foltok eltüntetése viszonylag könnyű a különféle tisztítószerek valamelyikének használatával. A teljes felületén elszennyeződött szőnyegek egy hosszabb idő elteltével mindenképpen tisztításra szorulnak.

 

A nagy méretű szőnyegek tisztítását célszerűbb speciális szőnyegtisztító géppel elvégezni. A gépek használata egyszerű, a tisztítást ezekkel is sávonként fokozatosan kell elvégezni, de nem árt némi szikkadás után keresztirányban is. Esetenként kétszeres tisztítás szükséges újból átmenni az egész felületen. A felület túlzott átnedvesítését azonban kerülni kell.

A szőnyegre a kiszáradásáig rálépni nem ajánlatos!

 

Tanácsok:

-Minden foltot szennyeződést, még aznap célszerű eltávolítani.

-Irodai padlószőnyegeket legalább három havonta célszerű tisztíttatni

-Olyan tárgyat nem célszerű a padlószőnyegre helyezni , amíből víz szivároghat ki



Forrás:https://www.padloszonyegvilag.hu






A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Karcher Szőnyegtisztító Automata BRC 45/45 C

Karcher Szőnyegtisztító Automata BRC 30/15 C

Összes termék